Självutvecklingskurs Spanien

Bli ditt sanna jag och hitta din unika livsväg – Följ med på en självstärkande och självläkande resa för kropp, sinne och själ!

– Yoga, meditation, avslappning, coaching, medial vägledning, reikihealing & god mat, sol, stillhet, gemenskap & reflektion.

I april 2017 har jag bokat Villa Sunlight i vackra Sitges 20 min söder om Barcelona och du är varmt välkommen att följa med. Sitges är en mysig stad intill havet med härlig atmosfär, små gränder och mysiga restauranger.

Vi börjar morgnarna med yoga och meditation. På så vis mjukar vi upp kroppen, stillar sinnet och kommer i kontakt med vårt inre. Sen blir det frukost innan vi börjar med våra övningar i personlig utveckling och självläkning. På kursen får du lära känna dig själv på ett djupare plan och komma närmare ditt sanna jag – i såväl tanke, känsla som kropp och själ. Jag coachar och vägleder samt delar med mig av mina erfarenheter. För att var och en ska få plats i gruppen, bli sedd och lyssnad på, väljer jag att ha en liten grupp på max 10 deltagare.

Lunchen äter vi vissa dagar på Villa Sunlight och andra dagar nere i centrum eller vid havet. Efter lunchen fortsätter vi våra övningar, men det finns även tid för tystnad, stillhet, vila och reflektion samt tid för dagboksskrivande. Vi växlar övningar med egentid och rörelse. Det finns ett litet gym och det är en härlig stad att promenera i.

På kvällen går det bra att söka upp en mysig restaurang i charmiga Sitges, Barcelona. Om du hellre vill äta egen mat på kvällen, går det bra att tillreda den i köket. Första kvällen bjuds på välkomstmiddag på Villa Sunlight, liksom sista kvällen. Dessa dagar utgår lunchen.

Kursen lämpar sig väl för dig som tycker att det är spännande med personlig utveckling, gillar eller är nyfiken på yoga och meditation samt vill stärka dig själv i såväl självkänsla som egenvärde. De helande upplevelserna och övningarna vi gör ger insikter och läkning. Du kommer genom yogan att bli mer avslappnad i både kropp och sinne, mjukare och smidigare i din kropp, komma i bättre kontakt med dig själv på ett djupare plan och känna större acceptans för vem du är. Du kommer också få en större tydlighet i hur du önskar leva ditt liv och få mer styrka och mod att leva så. Vi jobbar med både det som varit, det som är och det som komma ska.

Kursen är inte bara skön och lättsam, den är också utmanande, omtumlande och tidvis jobbig. För att utvecklas behöver vi se både vårt inre mörker och vårt ljus. För att läkas behöver vi komma i kontakt med de emotionella blockeringar och minnen som står i vår väg och frigöra dem. Det kan göra ont. Men om du har mod att öppna upp får du oerhört mycket med dig.

Eftersom det är en kurs i grupp sker det också en hel del i mötet med de andra deltagarna. Var beredd på att se dig själv och andra ärligt, sant och öppet. På så vis börjar träningen i att vara ditt sanna jag redan under kursveckan.

I kursen ingår yoga, meditation, promenader och övningar kring:

– Vem är du/din inre kärna och personlighet – ditt sanna jag

– Relationen till dig själv

– Relationerna till andra

– Dina styrkor och utvecklingsområden

– Falska föreställningar & nya sanningar

– Förlåtelse & försoning av dig själv, dina nära och livet som varit

– Projicering, överföring och motöverföring – det undermedvetnas roll i ditt liv och dina relationer

– Vision och livsuppgift

– Avslappning, meditation & visualiering

– Inre guidade resor

– Självstärkande övningar/samtal kring självkänsla och självförtroende

– Självläkning med reiki (japansk energimedicin)/helande upplevelser

– Meditativ promenad på stranden

– För de som önskar gör vi en utflykt till ett buddhistiskt kloster, ej inkluderat i priset.

– För de som önskar går det att boka in individuella sessioner som komplement, ej inkluderat i priset. John Eriksson finns på plats för att erbjuda hypnosterapi/coaching/medial vägledning. Läs mer påwww.jagkraft.se Jag kan i mån av tid ge andlig vägledning, healing och healingmassage individuellt. Meddela vid anmälan om du är intresserad av att boka. Pris per behandling är 900 kr inkl. moms.

Yogan vi utövar är kundaliniyoga och yinyoga. Yogan anpassas till var och ens förutsättningar. Du behöver alltså inte vara en erfaren yogautövare. Det finns yogamattor och filtar att låna.

Pris: 9000 kr inkl. kurs, halvpension, boende i trebäddsrum och boken ”Hitta din väg & ditt sanna jag”.

Om du önskar enkelrum eller del i dubbelrum tillkommer det en extra kostnad. I priset ingår inte resa. Hör av dig för mer information om pris gällande dubbelrum och enkelrum. Det finns billiga resor till Barcelona flygplats som ligger endast 20 min från Sitges. Sök på www.norwegian.seeller www.reseguiden.se Flygresa tur och retur finns från 1300 kr. Hör av dig för detaljer om flygtider och flygbolag.

Vi samlas den 16 april kl.16 för kursstart och äter en välkomstmiddag kl.20. Avresan är den 23 april efter morgonyoga och frukost. Det går att ta buss eller tåg från flygplatsen till Sitges, taxi eller transfer. Hör av dig om du vill samåka.

Kursledare: Jag Helena Omfors är professionell certifierad coach, beteendevetare, reiki master, yogalärare, författare och massör med mer än 10 års erfarenhet av att utbilda och leda grupper. Jag har även en stark intuitiv förmåga och har gått kurser i medial utveckling. Utöver det har jag gett ut böckerna ”Själens längtan”, ”Hitta din väg och ditt sanna jag” och ”Familjelycka med coachande föräldraskap”. Sen 2008 driver jag Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter. Här utbildar jag i coaching, reiki, massage, yoga och meditation. Min stora passion och drivkraft i livet är min egen och andras personliga utveckling och självläkning – att bli den vi är och att känna frihet i att leva såsom vi önskar i själ och hjärta. Jag vill uppmuntra till att varje människa hittar sitt unika sanna jag och den väg i livet som ger mest tillfredsställelse.

John Eriksson är med på resan och finns att boka för hypnosterapi, coaching och medial vägledning. John är diplomerad hypnosterapeut, diplomerad coach och har arbetat med människor i utveckling i många år. Läs mer på www.jagkraft.se

För frågor och anmälan maila helena@yourvision.se eller ring 0733 97 89 33. För att det ska kännas bra att öppna upp och för att alla ska få det de behöver, tar jag med max 10 deltagare.