Självutvecklingskurs

Lär känna dig själv och bli den du är! Skapa en god relation till dig själv och andra!

På kursen får du lära känna dig själv på ett djupare plan och komma närmare ditt sanna jag – i såväl tanke, känsla som kropp och själ. Jag coachar och vägleder samt delar med mig av min klarsyn och mina erfarenheter. 

Kursen lämpar sig väl för dig som tycker att det är spännande med personlig utveckling, vill vara den bästa versionen av dig själv och stärka dig själv i såväl självkänsla, egenvärde och självförtroende. Vi arbetar med både det som varit, det som är och det som komma ska – samt med relationen till dig och själv och dina medmänniskor. 

Kursen är inte bara skön och lättsam, den är också utmanande och tidvis jobbig. För att utvecklas behöver vi se både vårt inre mörker och vårt ljus. För att läkas behöver vi komma i kontakt med de emotionella blockeringar och minnen som står i vår väg och frigöra dem. 

Eftersom det är en kurs i grupp sker det också en hel del i mötet med de andra deltagarna. Var beredd på att se dig själv och andra ärligt, sant och öppet. På så vis börjar träningen i att vara ditt sanna jag redan under kursen.

I kursen arbetar vi med följande:

– Vem är du/din inre kärna och personlighet – ditt sanna jag

– Relationen till dig själv

– Hur är din inre dialog

– Relationerna till andra

– Dina styrkor och utvecklingsområden

– Falska föreställningar & nya sanningar 

– Förlåtelse & försoning av dig själv, dina nära och livet som varit

– Projicering, överföring och motöverföring – det undermedvetnas roll i ditt liv och dina relationer

– Avslappning, meditation & visualisering

– Samtal kring självkänsla och självförtroende

– Självstärkande övningar

– Självläkning med reiki (japansk energimedicin) i grupp

– Målbild och handlingsplan

För de som önskar går det att boka in individuella sessioner som komplement, ej inkluderat i priset. 

Kursen kan ges till företag online. 

Kursledare:

Jag Helena Omfors har en fil.kand i psykologi, är professionell certifierad coach, yogalärare, författare och karuna reiki master. Under 11 år drev jag kursgården Bönnarpsgård i Skåne, där jag utbildade grupper i coaching, coachande ledarskap, coachande föräldraskap, yoga och massage. Under fyra år var jag verksam i Spanien med kurser i självutveckling, coaching och reiki.

Sedan 2019 har jag mitt företag i Eksjö, Småland med lokal centralt. Jag arbetar främst online med utbildningar online, men erbjuder även fysiska träffar om så önskas.

Jag har en tidigare bakgrund som rekryteringskonsult och har bott och arbetat i Chile och Kanada under sju år. 

Mitt stora intresse är personlig utveckling – att se människor bli den de är i sin sanna natur och att leva i harmoni med sig själva och sina medmänniskor – både på arbetet och privat. Jag ser hela människan i hela livet. 

För frågor och intresseanmälan maila helena@yourvision.se eller ring 0733 97 89 33. Du kan även fylla i formuläret nedan.